forum.TibiaME.com.pl

Forum oficjalnej strony TibiaME.com.pl w Polsce o grze Tibia Micro Edition
Teraz jest Wt sty 16, 2018 12:31 pm

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim tel
PostNapisane: Cz kwi 28, 2011 8:45 pm 
Offline
Snake
Snake

Dołączył(a): Cz kwi 28, 2011 8:39 pm
Posty: 11
Nick w grze: Gulex
Świat: 1
Poziom: 6
Profesja: Warrior
Osiągnięcia: 0
Model Telefonu: Samsung s5260
Chodzi mi oto jak mam kupic pakiet internetowy do Samsunga s5260 Star II jestem w sieci era...I np jak moi koledzy są np. w plusie i wpisują *110# i juz moga sobie wybierac i kupowac pakiety za rozne ceny. I Proszę Was oto zebyscie mi tez podali taki kod jak ma Plus.... Lub powiedzieli jak mam zakupic pakiet internet za okolo 10 zl do mojego telefonu : Samsunga s5260 Star II, :))

Bardzo Proszę :))

Moje GG: 34829742

Jezeli bylby ktos taki uprzejmy i moglby by odpisac na te gg to bylbym bardzo wdzieczny ! :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim
PostNapisane: Cz kwi 28, 2011 9:49 pm 
Offline
Witch
Witch
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr lut 16, 2011 7:28 pm
Posty: 163
Lokalizacja: Rzeszów
Nick w grze: Williamo
Świat: 21
Poziom: 51
Profesja: Warrior
Osiągnięcia: 55
Model Telefonu: SE W995
W erze jest pakiet Blueconnect MAX za 9 zł bez limitu na 30dni. Wyślij sms'a o treści MAX na numer 8010 (0zł)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim
PostNapisane: Cz kwi 28, 2011 10:18 pm 
Offline
Snake
Snake

Dołączył(a): Cz kwi 28, 2011 8:39 pm
Posty: 11
Nick w grze: Gulex
Świat: 1
Poziom: 6
Profesja: Warrior
Osiągnięcia: 0
Model Telefonu: Samsung s5260
Wyslalem i napisali mi ze nr nie nalezy do ej sieci... lool
Jak nawet na mojej karcie sim pisze era...
Oco do jasnej cholery chodzi ??!!
Prosze Help !!!

PS: MAM tez karte pleya morze przez siec pleya bedzie latwiej....
HELPPP


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim
PostNapisane: Pt kwi 29, 2011 12:10 am 
Offline
Wolf
Wolf
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn mar 28, 2011 2:45 pm
Posty: 47
Nick w grze: Mslngd
Świat: 26
Poziom: 33
Profesja: Warrior
Osiągnięcia: 41
Model Telefonu: Lg gs290
Akurat model telefonu nie ma tu nic do rzeczy,a pakiet Blueconnect max jest najlepszy bo nie zasilam wgl komóry a internet działa dalej, fakt że prędkość jest obniżona po wykorzystaniu 100mb, ale w przypadku używania go wyłącznie do tibi nie robi to większej różnicy, śmiga jak należy.. A ten kod co potrzebujesz to tak zwany "ebok", oto i on > *100#
(kod taki sam jak na sprawdzenie stanu konta w plusie) :szczerbol:
P.S. Era ma czasami takie zawachania emocjonalne :)

_________________
Zapraszam na w26 do Polskiej Gildi JOINTY
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim
PostNapisane: Pt kwi 29, 2011 5:24 pm 
Offline
Snake
Snake

Dołączył(a): Cz kwi 28, 2011 8:39 pm
Posty: 11
Nick w grze: Gulex
Świat: 1
Poziom: 6
Profesja: Warrior
Osiągnięcia: 0
Model Telefonu: Samsung s5260
wpisalem ten kod, ebok i wyskoczyly mi takie podpunkty:

1. siec rodzinna 2. Twoje finanse 3. Era Premia 4. Mozna Taniej 5. bluecconnect 6. przydatne uslugi 7. koniec

Odpowiedzialem nr. 5


I wyskoczyly mi znow podpunkty: 1. blueconnect w telefonie 2. blueconnect w telefonie i PC 3. blueconnect roaming UE 8. powrot 9. koniec

Odpowiedzialem na nr. 1


I wyskoczylo mi " Teraz korzystasz z:

blueconnect 12, blueconnect 9, blueconnect 14, blueconnect 18

I dalem blueconnect 9 ( tylko nie wiem ile on kosztuje czy 9zł... Czy jak, czy najtanszy jest i wogle....)

I potem potwierdzilem wszystko. i pisalo ze blueconnect 9 zostal uaktiwniony czy cos takiego.

Natsepnie przyszedl sms z taką trescią:

"Usługa BC9 /ryczalt 100MB 6mc/ zostala aktywowana na Twoim koncie. Bedzie dostepna od jutra.
29 Kwi 2011 12:36"

Proszę was jezeli jutro o 12:36 zostanie ona uaktywniona ile zezre mi pieniedzy z konta bo ja mam na abonament i sie boje ... I jaka bede mial pewnosc ze jezeli bede gral w tibie to nie bedzie mi zabierala kasy z abonamentu tylko z Pakietu Blueconnect 9 ?

PS: a i teraz gdzy wpisuje ten kod *100# i tam daje dalej i dalej tak jak napisalem wyzej to mi pisze ze mam wlaczony blueconnect 9 i mam mozliwos go tylko wylaczyc ale nie wylaczam a te inne czyli blueconnect 14, 18 itp moge wlaczyc ale nie wlaczam.

Proszę o szybką odpowiedz.

Wielkie dzieki !!!!! :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim
PostNapisane: Pt kwi 29, 2011 6:29 pm 
Offline
Witch
Witch
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr lut 16, 2011 7:28 pm
Posty: 163
Lokalizacja: Rzeszów
Nick w grze: Williamo
Świat: 21
Poziom: 51
Profesja: Warrior
Osiągnięcia: 55
Model Telefonu: SE W995
Transfer będzię brany z pakietu.
Pszyszedł ci sms że przez mc tego samego dnia miesiąca usługa blueconnect będzie się aktywowała sama, przez 6 miesięcy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim
PostNapisane: Pt kwi 29, 2011 6:43 pm 
Offline
Snake
Snake

Dołączył(a): Cz kwi 28, 2011 8:39 pm
Posty: 11
Nick w grze: Gulex
Świat: 1
Poziom: 6
Profesja: Warrior
Osiągnięcia: 0
Model Telefonu: Samsung s5260
Czyli nawet jesli bede mial tel na abonament to bedzie mi kasa leciala z pakietu. Ok rozumiem.

Napisales mi cos takiego: "Pszyszedł ci sms że przez mc tego samego dnia miesiąca usługa blueconnect będzie się aktywowała sama, przez 6 miesięcy."

Mi przyszedl sms z taką trescią: "Usługa BC9 /ryczalt 100MB 6mc/ zostala aktywowana na Twoim koncie. Bedzie dostepna od jutra.
29 Kwi 2011 12:36"

Dzisiaj o 12:36 aktywowalem tego blueconnecta wiec jutro o 12:36 bede mogl napier.... w TibieMe ? ;d bez obawy o zżeranie kasy z abonamentu... ?

Dzieki !!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim
PostNapisane: Pt kwi 29, 2011 6:59 pm 
Offline
Witch
Witch
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr lut 16, 2011 7:28 pm
Posty: 163
Lokalizacja: Rzeszów
Nick w grze: Williamo
Świat: 21
Poziom: 51
Profesja: Warrior
Osiągnięcia: 55
Model Telefonu: SE W995
Żebyśmy się zrozumieli pakiet na miesiąc (30dni) będzie cię kosztował 9zł, jeśli pakiet jest włączony utrata pieniędzy z konta za transfer jest nie możliwa.

Ja korzystam z tego prawie rok i jestem bardzo zadowolony. :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim
PostNapisane: Pt kwi 29, 2011 7:08 pm 
Offline
Snake
Snake

Dołączył(a): Cz kwi 28, 2011 8:39 pm
Posty: 11
Nick w grze: Gulex
Świat: 1
Poziom: 6
Profesja: Warrior
Osiągnięcia: 0
Model Telefonu: Samsung s5260
Czyli dzisiaj moge napierdzielac juz w tibie czy dopiero od jutra tak jak pisalo w sms ?

A tak pozatym ty masz na abonament ? :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim
PostNapisane: Pt kwi 29, 2011 7:50 pm 
Offline
Wolf
Wolf
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn mar 28, 2011 2:45 pm
Posty: 47
Nick w grze: Mslngd
Świat: 26
Poziom: 33
Profesja: Warrior
Osiągnięcia: 41
Model Telefonu: Lg gs290
Jeżeli pobrali juz opłate za pakiet to można, lecz warto poczekać dla pewności...

_________________
Zapraszam na w26 do Polskiej Gildi JOINTY
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim
PostNapisane: Pt kwi 29, 2011 8:50 pm 
Offline
Snake
Snake

Dołączył(a): Cz kwi 28, 2011 8:39 pm
Posty: 11
Nick w grze: Gulex
Świat: 1
Poziom: 6
Profesja: Warrior
Osiągnięcia: 0
Model Telefonu: Samsung s5260
A z kad mam wiedziec czy pobrali kase za pakiet jezeli mam na abonament ... ???


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim
PostNapisane: So kwi 30, 2011 11:43 pm 
Offline
Bear
Bear
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr gru 15, 2010 5:27 pm
Posty: 98
Świat: 21
Poziom: 0
Osiągnięcia: 0
Takie pytanie już do operatora, zadzwoń na infolinię albo idź do salonu. Nikt nie będzie szukał ci kodów czy sposobów jak co sprawdzić w twojej sieci i taryfie, bo masz lenia.

_________________
Obrazek

Postać Eshirael na w21 nie jest już moja.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim
PostNapisane: N maja 01, 2011 10:16 am 
Offline
Wolf
Wolf
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn mar 28, 2011 2:45 pm
Posty: 47
Nick w grze: Mslngd
Świat: 26
Poziom: 33
Profesja: Warrior
Osiągnięcia: 41
Model Telefonu: Lg gs290
Wystarczy zadzwonić do biura obsługi lub poszukac na necie, w każdym abonamencie można sprawdzić rachunek to nie jest oferta tylko dla zamożnych co nie liczą kosztów...tylko trzeba chcieć

_________________
Zapraszam na w26 do Polskiej Gildi JOINTY
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim
PostNapisane: N maja 01, 2011 4:11 pm 
Offline
Shaman
Shaman
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr mar 10, 2010 12:54 pm
Posty: 132
Lokalizacja: Katowice
Nick w grze: Kebabek
Świat: 1
Poziom: 49
Profesja: Warrior
Osiągnięcia: 200
Model Telefonu: SonyEricson W595
połowa ludzi chyba nie wie kto to jest wujek google :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Prosze o szybką odpowiedz bo chcem grac w tibie na swoim
PostNapisane: N maja 01, 2011 5:03 pm 
Offline
Zombie
Zombie
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt lip 09, 2010 1:36 pm
Posty: 180
Lokalizacja: WLKP
Nick w grze: Minilord
Świat: 7
Poziom: 55
Profesja: Warrior
Osiągnięcia: 0
Model Telefonu: Galaxy S4
no i pamietaj żeby mieć poprawnie skonfigurowany telefon. Bo pakiet internetowy nie będzie pobierany jeźeki masz zły punkt dostepu. Ustaw na INTERNET GPRS.

_________________
Obrazek
…Wspomnienia to najważniejsze co
nam pozostaje zapamiętujemy te
najbardziej wzruszające, płynące z
głębi serca, zapisane do końca
życia… Każda noc i dzień
pozostawiają nam Kolejne.. Niezwykłe i Jedyne …
WSPOMNIENIA …


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL